Traducir página al espanyol

BENESTAR PER AL DIA A DIA. A la teua disposició una atenció psicológica personalitzada i sessions de ioga per a la vida.

A més oferim els serveis d'art-teràpia - reiki - reflexologia podal - tallers de cuïna sana - relaxació - diafreoterapia - mètode Tomatis - pedagogía/logopedia - reorganització neurofuncional (Padovan).

L'objectiu és presentar un servei integral de recursos accessibles a qualsevol persona i trobar un BENESTAR INTEGRATIU a través d'una combinació ment / cos.

Per això, des del Centre Q Ment Cos, treballem en la sanació i prevenció del malestar, abordant-lo mitjançant intervencions eficaces dirigides al BENESTAR i a la POTENCIACIÓ DE CAPACITATS. Així volem acompanyar a la persona per prendre consciència sobre la pròpia vida.

T'animes a ser de la #GentQ?

DISSABTE 12 DE DESEMBRE: "CUIDANDO AL CUIDADOR" I "DOLÇOS DE NADAL"

Por la mañana, de 10h a 14h, tuvimos el taller CUIDANDO AL CUIDADOR, creado especialmente para aquellas personas que cuidamos, curamos, enseñamos. Una mañana muy intensa y creativa. Gracias a Isabel Soler Tarradellas, Arteterapeuta en el Centre Q Ment Cos.


Por la tarde, de 16h a 20h, SE ACERCA NAVIDAD...y con ella los dulces típicos de la época. Nos atrevimos a probar nuevos dulces, hechos de una manera diferente (Pannettone con masa madre, mazapanes de autor, galletas de especias y trufas). Los preparamos y nos los llevamos a casa recién hechos mmmmmmmmm... Gracias a Vicente Ivars Català, Maestro Pastelero que imparte talleres de cocina en el Centre Q Ment Cos.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

#GentQ

#GentQ