Traducir página al espanyol

BENESTAR PER AL DIA A DIA. A la teua disposició una atenció psicológica personalitzada i sessions de ioga per a la vida.

A més oferim els serveis d'art-teràpia - reiki - reflexologia podal - tallers de cuïna sana - relaxació - diafreoterapia - mètode Tomatis - pedagogía/logopedia - reorganització neurofuncional (Padovan).

L'objectiu és presentar un servei integral de recursos accessibles a qualsevol persona i trobar un BENESTAR INTEGRATIU a través d'una combinació ment / cos.

Per això, des del Centre Q Ment Cos, treballem en la sanació i prevenció del malestar, abordant-lo mitjançant intervencions eficaces dirigides al BENESTAR i a la POTENCIACIÓ DE CAPACITATS. Així volem acompanyar a la persona per prendre consciència sobre la pròpia vida.

T'animes a ser de la #GentQ?

Art-teràpia


És un acompanyament integral de la persona en el que s'utilitza l'art com instrument mediador.

És una teràpia que utilitza el procés creatiu amb fins terapeutics, en un ambient lliure, relaxat i confidencial.

La persona expressa a través de les seues creacions artístiques, emocions, sentiments i situacions, dificilment expressables i recorre un camí de transformació acompanyada per la tereapeuta.

Objectiu: promoure el benestar físic, mental i espiritual d'una persona que pot expressar els seus sentiments, pensaments i idees d'una forma creativa.


E-mail: isabelsoler.arteterapia@gmail.com

...   ..Isabel Soler Tarradellas, Arteterapeuta.       
     
               Informació i cita - 649. 250. 542.....   .....
#GentQ

#GentQ