Traducir página al espanyol

BENESTAR PER AL DIA A DIA. A la teua disposició una atenció psicológica personalitzada i sessions de ioga per a la vida.

A més oferim els serveis d'art-teràpia - reiki - reflexologia podal - tallers de cuïna sana - relaxació - diafreoterapia - mètode Tomatis - pedagogía/logopedia - reorganització neurofuncional (Padovan).

L'objectiu és presentar un servei integral de recursos accessibles a qualsevol persona i trobar un BENESTAR INTEGRATIU a través d'una combinació ment / cos.

Per això, des del Centre Q Ment Cos, treballem en la sanació i prevenció del malestar, abordant-lo mitjançant intervencions eficaces dirigides al BENESTAR i a la POTENCIACIÓ DE CAPACITATS. Així volem acompanyar a la persona per prendre consciència sobre la pròpia vida.

T'animes a ser de la #GentQ?

Relaxació - Reflexologia Podal - Reiki


Hello, I'm Sol and will attend you in EnglishLes nostres vides canvien constantment i el dia a dia es va convertint cada vegada més en estats de desconnexió i infelicitat simplement perquè passem més temps en la nostra ment i prestem menys atenció al nostre cos, al nostre cor. 

El que ens porta a sentir en molts casos mancances, desequilibris emocionals de tota mena, por, ansietat, insomni, estrès, depressió, solitud, baixa autoestima, confusió ... arribant a malalties físiques i malalties. 

Després d'alguns anys aprenent i treballant amb diferents tècniques, les que més ajuden són les tècniques que connecten amb el cos, que siguen simples i senzilles, i alhora educar la ment perquè ajude a sentir-se bé i es mantinga aquietada, proporcionant equilibri i benestar. 


La primera i la més pràctica és la 
RESPIRACIÓ

Aprendre a respirar adequadament és fonamental i després es pot completar aprenent pas a pas diferents tècniques de relaxació, visualització, escolta i meditació. 
L'aprenentatge és senzill i els resultats immediats si prestem tota la nostra atenció a connectar amb el nostre ritme vital. 
Els exercicis i la pràctica ens ajuden a alliberar cos i ment i a gaudir, en general, 
més del nostre DIA A DIA. 
Connectar amb el cor i aprendre a escoltar és el principi de la teua felicitat. 
Aprendre en grup és més fàcil i divertit. 


La segona que utilitze tant en sessions individuals com ensenyant en grups és la 
REFLEXOLOGIA PODAL 

Per mitjà dels nostres peus podem influir en la resta del cos ja que estan representats tots els òrgans, vísceres, glàndules i sistemes. Mitjançant aquest massatge es pot influir sobre ells tractant de manera reflexa qualsevol patologia amb excel·lents resultats. 

Ens torna a connectar amb la terra i la vida i així materialitzar els nostres projectes deixant d'estar tant en la nostra ment i convidant-nos a actuar. 

Ajuda a calmar qualsevol dolor i restablir qualsevol disfunció. És innòcua, no s'utilitza cap tipus de medicació, i a més, és un tipus de teràpia complementària que permet ser recolzada amb altres. 
La reflexologia ens ajuda a mantenir-nos sans i a prevenir qualsevol malaltia o dolència. Excel·lent també per a majors, bebés, xiquets/es i embarassades. 

Aprendre reflexologia podal és molt divertit, pràctic i beneficiós per a tu i tota la teua família. 


La tercera és el 
REIKI 

Reiki és una eina que ens permet afrontar els reptes diaris de forma objectiva i equilibrada. 

Reiki és un mètode de canalització d'energia redescobert per un monjo japonès anomenat Mikao Usui. Reiki significa 'energia universal', l'energia creadora, l'energia que està al nostre voltant i en nosaltres. La seua funció és dissoldre bloquejos que puguin existir i ajudar a crear un equilibri entre cos, ment i ànima. 

Realment és una tècnica mil·lenària que s'ha utilitzat al llarg de tota la nostra història en diferents cultures. S'apliquen les mans en diferents parts del cos i Reiki entra i es dirigeix ​​cap a on més ho necessitem, com un raig potent d'aigua que rega un jardí, neta i nodreix les parts que ho necessiten. 

Reiki com a teràpia: 
- És perfectament compatible amb qualsevol tractament mèdic i/o psicològic i pot actuar com a complement d'aquest. 
- No té efectes secundaris, ja que el seu únic efecte és potenciar la capacitat autocurativa. 
- No requereix un sistema de creences ni un procés mental perquè funcione. 


Si vols aprendre a canalitzar Reiki: 
Tothom pot fer-ho. No cal tenir cap condició especial. Encara que sí cal fer un senzill curs en el qual a través d'una iniciació realitzada pel mestre o mestra es modifica el teu sistema energètic pel qual et converteixes en transmissor d'energia universal. Se't expliquen els usos i beneficis de la tècnica així com les diferents posicions per a la seua adequada aplicació. 

Reiki et pot ajudar a sentir-te millor i a obrir increïbles horitzons i noves possibilitats en tots els aspectes de la teua vida. Amb mi ho fa cada dia. 


Totes aquestes tècniques activen el nostre propi sistema de autosanació i la meua funció simplement és acompanyar-te en el teu camí el temps que consideres que necessites guia. Gràcies.

E-mail: solrefle@gmail.com

      .......Sol Olmo Fernández, Terapeuta.         
                                                                 
         Informació i cita - 690. 235. 582.........

Monitora de relaxació i meditació, terapeuta de Reiki Professional i Reflexologia Podal.

#GentQ

#GentQ