Traducir página al espanyol

BENESTAR PER AL DIA A DIA. A la teua disposició una atenció psicológica personalitzada i sessions de ioga per a la vida.

A més oferim els serveis d'art-teràpia - reiki - reflexologia podal - tallers de cuïna sana - relaxació - diafreoterapia - mètode Tomatis - pedagogía/logopedia - reorganització neurofuncional (Padovan).

L'objectiu és presentar un servei integral de recursos accessibles a qualsevol persona i trobar un BENESTAR INTEGRATIU a través d'una combinació ment / cos.

Per això, des del Centre Q Ment Cos, treballem en la sanació i prevenció del malestar, abordant-lo mitjançant intervencions eficaces dirigides al BENESTAR i a la POTENCIACIÓ DE CAPACITATS. Així volem acompanyar a la persona per prendre consciència sobre la pròpia vida.

T'animes a ser de la #GentQ?

Ioga


Ioga prové de l'arrel sànscrita yug que significa unió. 

Espiritualment es refereix a la unió de la consciència individual amb la consciència universal. Per a nosaltres en occident, i des del punt de vista pràctic, el ioga és un conjunt de tècniques psicosomàtiques que harmonitzen el cos, la ment i les emocions. 

És un instrument al nostre abast que ens permet silenciar el soroll intern i aconseguir d'aquesta manera un espai d'assossec i tranquil·litat interior.   

La pràctica regular de ioga proporciona vitalitat i energia i ens ajuda a equilibrar-nos tant física com mentalment,  proporciona un major discerniment, el qual ens ajuda a veure i acceptar els canvis que es produeixen en el nostre entorn podent d'aquesta manera gestionar millor els conflictes del dia a dia. Namaste!

E-mail: isavalles4@hotmail.com

        Isabel Vallés Bolufer, Ioguin.       

      Informació i cita - 619. 822. 087      #GentQ

#GentQ