Traducir página al espanyol

BENESTAR PER AL DIA A DIA. A la teua disposició una atenció psicológica personalitzada i sessions de ioga per a la vida.

A més oferim els serveis d'art-teràpia - reiki - reflexologia podal - tallers de cuïna sana - relaxació - diafreoterapia - mètode Tomatis - pedagogía/logopedia - reorganització neurofuncional (Padovan).

L'objectiu és presentar un servei integral de recursos accessibles a qualsevol persona i trobar un BENESTAR INTEGRATIU a través d'una combinació ment / cos.

Per això, des del Centre Q Ment Cos, treballem en la sanació i prevenció del malestar, abordant-lo mitjançant intervencions eficaces dirigides al BENESTAR i a la POTENCIACIÓ DE CAPACITATS. Així volem acompanyar a la persona per prendre consciència sobre la pròpia vida.

T'animes a ser de la #GentQ?

Psicologia


Intervenció en XIQUETS/ES i ADULTS

Com treballem la psicologia? 

La psicologia ha de servir en el DIA A DIA. S'ha de convertir en un aliat perfecte que ens permeta afrontar els obstacles del dia a dia.

El que perseguim és que cada persona puga utilitzar les seuees pròpies eines i, d'aquesta manera, prendre poder de DECISIÓ i CONSCIÈNCIA en cada MOMENT.

Ha de funcionar com una eina útil perquè ens faci més fàcil el dia a dia. Els conflictes que ens sorgeixen al llarg de la nostra quotidianitat són els que ens afecten i les actuacions hauran de dirigir-se cap a la seua resolució. El treball de la persona amb el professional ha d'estar enfocat a trobar el BENESTAR i aconseguir un paper actiu en la seua pròpia vida.

El tractament anirà dirigit a la comprensió del problema i delimitar-ne les causes. Al costat del professional, es buscaran noves estratègies per enfrontar-se de una manera més efectiva.

Cada persona és única i té les seues peculiaritats, per tant les sessions s'han d'adaptar a les seues necessitats i les seues peticions, sempre amb la guia del professional.

Què estratègies seguim? 

Acceptació: hem d'acceptar el nostre moment, això implica donar-nos temps per treballar el malestar i dirigir cap a un benestar personal, tan gratificant, que li permetrà seguir evolucionant.

Anàlisi del problema: treballant les causes i les implicacions que té en el dia a dia. Així es delimitarà la situació conflictiva i permetrà a la persona i al professional treballar conjuntament d'una manera més concreta.

Reconceptualizació de les situacions: la ment es centra en una visió única, però plantejant la situació des d'una altra perspectiva, pot presentar-se davant la situació conflictiva amb una altra força que fins al moment no havia tingut en compte.

Buscar alternatives: davant els conflictes personals, ha de trobar altres camins per seguir creixent com a persones i no quedar estancat en el problema.

Visió positiva: de tota situació i de cada conflicte es pot extreure un aprenentatge. Així es pot fer que l'atenció se centre en aspectes que ens aporten un millor estat d'ànim.

Tenir en compte les emocions, els pensaments i les conductes: la persona és un tot, per tant s'ha de tenir en compte el conjunt complet.

Què tractem? 

• Xiquets/es i adolescents: falta de motivació, tècniques d'estudi, TDAH (trastorn de dèficit d'atenció i hiperactivitat), habilitats socials, rebequeries, timidesa.

• Adults: depressió, ansietat, estrès, autoestima, pensaments obsessius, trastorns emocionals, dol, motivació, assertivitat, habilitats socials, fòbies.

• Família i parella: manca de comunicació, separació / divorci, assumir rols.

#GentQ

#GentQ